Buitenspel: nieuwe vriendin van Dirk Kuyt onthuld: Ontzettend verliefd geworden

Buitenspel: nieuwe vriendin van Dirk Kuyt onthuld: "Ontzettend verliefd geworden"

11-02-2021 18:13
103

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

'Dirk Kuyt heeft een nieuwe vriendin'
Dirk Kuyt heeft een nieuwe vriendin, weet showbizz-journalist Albert Verlinde te melden bij Shownieuws. Het zou gaan om Kate Ruinemans. "Mensen uit zijn omgeving zeggen dat het eind 2019 bij een gala voor het goede doel begonnen is met Kate. Daar is hij ontzettend verliefd geworden", aldus Verlinde.

De nieuwe vriendin van Kuyt zou dus luisteren naar de naam Kate. Vandaar het nieuwe kapsel van de ex-voetballer? "Dat kan toch. Dat zij gezegd heeft: Dirk, nu hebben we het gehad, die look. Even aan de slag."

Vorig jaar werd gesuggereerd dat Kuyt een relatie zou hebben met CDA-raadslid Nathalie Barnhoorn, maar dat werd door haar ontkend. Kuyt en zijn ex-vrouw Gertrude gingen in juni van vorig jaar uit elkaar na een huwelijk van zeventien jaar.