Van Mosselveld over 'interesse' AZ: 'Kijk er niet van op als clubs zich melden'

Van Mosselveld over 'interesse' AZ: 'Kijk er niet van op als clubs zich melden'

12-02-2021 06:55
91

RKC Waalwijk-trainer Fred Grim wordt in verband gebracht met AZ, meldt De Telegraaf. Algemeen directeur Frank van Mosselveld van de Brabanders is niet verrast door de interesse van de Nederlandse topclub.

"Dat gerucht zag ik ook voorbijkomen en is een compliment voor Fred én RKC", reageert Van Mosselveld in de krant. "Ik sta er niet van te kijken als zich clubs voor hem melden. Als ik bij een andere club zou werken, dan zou ik mij ook in hem verdiepen. Voorlopig hebben we hier samen een klus te klaren, om RKC in de Eredivisie te houden. Wat er in de zomer gebeurt, zien we dan wel. Maar uiteraard ligt er een strategie klaar."

Grim staat sinds de zomer van 2018 aan het roer bij RKC. In zijn eerste seizoen dwong de voormalig doelman via de play-offs promotie naar de Eredivisie af. Daarin stonden de Waalwijkers afgelopen jaar troosteloos onderaan, toen het seizoen werd afgebroken vanwege het coronavirus. Momenteel staat RKC vijftiende.

Grim was eerder onder meer jeugd- en keeperstrainer bij Ajax, coach van Almere City FC, bondscoach van Jong Oranje en assistent van Danny Blind bij het Nederlands elftal.