Botteghin ontkent geruchten bij Feyenoord: 'Dat komt niet van de spelers'

Botteghin ontkent geruchten bij Feyenoord: 'Dat komt niet van de spelers'

12-02-2021 14:45
51

Eric Botteghin speelde in de laatste wedstrijd van Feyenoord, de 3-1 overwinning op PSV, centraal achterin bij de Rotterdammers. De laatste tijd gingen er geruchten dat een gedeelte van de spelersgroep Botteghin liever in de basis zag dan Uros Spajic, maar de Braziliaan begrijpt niet waar die verhalen vandaan komen.

"Ik denk dat dit niet helemaal klopt", begint Botteghin op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Willem II van aankomende zondag, geciteerd door RTV Rijnmond. "De trainer is de baas en hij bepaalt. Dat komt niet van de spelers. Maar als je speelt, vooral in mooie wedstrijden tegen PSV, ben je daar natuurlijk erg blij mee."

De wedstrijd tegen Willem II betekent een weerzien met een aantal oude bekenden. Zeljko Petrovic staat inmiddels aan het roer in Tilburg, Sven van Beek en Ian Smeulers maakten op huurbasis de overstap naar het Koning Willem II Stadion. "Ja dat is natuurlijk wel een beetje raar, maar het is wel leuk om hen weer te zien op het veld", aldus Botteghin, die denkt dat de Feyenoord-kennis van Petrovic geen doorslaggevende rol gaat spelen. "Ja dat klopt, maar onze trainer (Dick Advocaat, red.) weet ook hoe hij werkt dus dat kan ook een voordeel zijn."