Pochettino reageert na Koeman-beschuldigingen: 'Dat lijkt me normaal'

Pochettino reageert na Koeman-beschuldigingen: 'Dat lijkt me normaal'

12-02-2021 15:20
18

Mauricio Pochettino heeft gereageerd op de aantijgingen van Ronald Koeman aan het adres van Paris Saint-Germain. De FC Barcelona-trainer gaf eerder aan dat hij het niet netjes vond van PSG om actief op jacht te gaan naar de handtekening van Lionel Messi.

PSG-speler Ángel Di María liet zich in een eerder stadium positief uit over een mogelijke transfer van Messi naar Parijs. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij Koeman. "Het is een gebrek aan respect. Het is niet eerlijk en ik denk dat het niet respectvol is naar Barcelona. Messi is een speler van ons en hij speelt gewoon nog voor ons", liet Koeman weten.

Pochettino liet zich in eerste instantie niet verleiden om uitspraken te doen over de situatie van Messi, maar doet dat nu tóch. "Ik begrijp dat je zo min mogelijk over een speler moet praten die niet in je team zit, maar dat is niet alleen zo voor PSG. Dat geldt voor alle teams, die bezig zijn met hun transferstrategie", vertelt Pochettino in gesprek met Onda Cero. Spelers laten weten graag met een andere speler samen in één team te spelen, dat lijkt me normaal. Veel Barcelona-spelers gaven al aan graag Neymar terug te zien keren."