Kramer lacht: 'Weinig goals zo gemaakt, nu wel beetje pijn aan mijn rug'

Kramer lacht: 'Weinig goals zo gemaakt, nu wel beetje pijn aan mijn rug'

13-02-2021 18:58 Laatste update: 19:34
31

Michiel Kramer geeft meteen toe dat ADO te veel heeft gekregen tegen PSV, maar hij is blij met het bonuspunt. De spits maakte in blessuretijd de gelijkmaker uit een omhaal: 2-2.

"Volgens mij was het ook het enige dat ik kon doen", zegt Kramer over zijn doelpunt tegen ESPN. "Ik heb heel weinig goals zo gemaakt. Ik heb nog wel een beetje pijn in mijn rug, maar dat is prima. Het is een beetje een hard veld hè, het is koud."

Kramer kan in ieder geval met vertrouwen aanschuiven bij de contractbesprekingen met ADO. "Ik ben vooral blij dat we een punt hebben gepakt", reageert hij. "Hoe je het ook wendt of keert, PSV is de betere ploeg en verdiende het misschien wel om te winnen. Wij moeten strijden voor de punten en dit is voor ons gewoon een bonuspunt. We zijn er hartstikke blij mee." ADO heeft de remise misschien wel vooral te danken aan doelman Martin Fraisl. "Hij pakte een paar goede ballen. Chapeau."

Voor ADO wachten nu de weken van de waarheid. De Hagenaars nemen het achtereenvolgens op tegen Fortuna Sittard, Willem II en RKC Waalwijk. "We hebben volgende week een belangrijke wedstrijd. Daar moeten we de drie punten proberen te halen. Dat zijn de wedstrijden waarin we het moeten laten zien. Volgende week is eigenlijk veel belangrijker. Maar dit geeft wel een extra boost."