Klaassen en Ten Hag tevreden na overwinning: 'Dat is wel spijtig natuurlijk'

Klaassen en Ten Hag tevreden na overwinning: 'Dat is wel spijtig natuurlijk'

Gepubliceerd: zondag 14 februari 2021 om 08:25zo 14-02-2021 om 08:25

Laatste update: zondag 14 februari 2021 om 08:25zo 14-02-2021 om 08:25

Davy Klaassen was zaterdagavond met een doelpunt en een assist zeer belangrijk voor Ajax in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De middenvelder vond zijn ploeg niet heel goed spelen, maar heeft daar een logische verklaring voor.

Na een klein kwartier spelen zette de energieke Klaassen Ajax, na voorbereidend werk van Sébastien Haller, op voorsprong. Na rust wisselden de spelers van rol en bereidde Klaassen de tweede treffer van Ajax voor, afgerond door de Franse spits. Klaassen is tevreden met de overwinning, maar heeft ook een puntje van kritiek. "We moeten wel en we kunnen ook beter. Alleen we weten ook: je kan niet 34 wedstrijden top spelen. Het is dan wel zaak om te blijven winnen en dat blijven we doen", stelt de middenvelder in gesprek met de NOS.

Donderdag wacht voor Ajax het eerste duel van het tweeluik tegen Lille OSC in de achtste finale van de Europa League. Coach Erik ten Hag baalt nog altijd van het feit dat hij daarin geen beroep kan doen op Haller. "Ja, dat is duidelijk. Als je vandaag ziet, was hij voor mij met afstand de beste man van het veld. En dan is het spijtig natuurlijk dat hij er niet bij is, maar we weten dat we ook zonder hem resultaten kunnen halen. Daar gaan we natuurlijk voor."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws