'Huwelijk in Madrid strandt definitief: geen weg meer terug voor Ramos en Real'

'Huwelijk in Madrid strandt definitief: geen weg meer terug voor Ramos en Real'

Gepubliceerd: maandag 15 februari 2021 om 07:56ma 15-02-2021 om 07:56

Het huwelijk tussen Sergio Ramos en Real Madrid dreigt écht te stranden. In Spanje wordt gemeld dat het 34-jarige clubicoon bezig is aan zijn laatste maanden in Bernabéu.

Josep Pedrerol, presentator van het Spaanse televisieprogramma El Chiringuito, weet het zeker: Ramos en Real Madrid gaan uit elkaar. Volgens hem is er 'geen weg meer terug'. Ramos heeft een aflopend contract in de Spaanse hoofdstad en het is geen geheim dat de onderhandelingen zéér moeizaam verlopen.

De supporters van Real Madrid, trainer Zinédine Zidane en de speler zelf willen allemaal hetzelfde: een nieuw contract, zodat Ramos zijn carrière kan afmaken bij de club waarmee hij alles won. Het bestuur van Real weigert echter meerjarige contracten te geven aan spelers die de dertig zijn gepasseerd. Omdat de partijen het maar niet eens worden, wordt nu de stekker uit de onderhandelingen getrokken, klinkt het.

Ramos zou géén deel meer uitmaken van de plannen in Madrid voor volgend seizoen. Real wil zich versterken met Bayern München-verdediger David Alaba, die komende zomer net als Ramos transfervrij is.

Ramos is bezig aan zijn zestiende seizoen in dienst van Real Madrid. De 178-voudig Spaans international kwam in 2005 over van Sevilla en speelde sindsdien bijna 700 wedstrijden voor Real, waarmee hij onder meer vier keer de Champions League en vijf landstitels won. Door een knieblessure komt hij momenteel niet in actie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws