'PSV strijdt met Europese grootmachten om Grieks supertalent van PAOK'

'PSV strijdt met Europese grootmachten om Grieks supertalent van PAOK'

15-02-2021 16:51
122

Borussia Dortmund, Manchester United, Club Brugge en PSV hebben een oogje op Christos Tzolis. De 19-jarige aanvaller van PAOK Saloniki, die in de Europa League nog twee keer scoorde en twee assists gaf tegen de Eindhovenaren, staat te boek als een groot talent.

Tzolis breekt dit seizoen door bij PAOK en laat het ook in Europese duels zien. Zo speelde hij al in vier Champions League-voorrondewedstrijden en bezorgde hij de defensie van PSV dus de nodige hoofdbrekens. Volgens het Griekse Sportime hebben de scouts van de Brabanders destijds goed opgelet en staat Tzolis nu bovenaan het wensenlijstje voor komende zomer.

De concurrentie is echter zwaar voor PSV. De Griekse krant schrijft dat niet alleen de Eindhovenaren, maar ook Manchester United en Borussia Dortmund een oogje hebben op Tzolis. Dortmund zou de verrichtingen van de jonge aanvaller al langer in de gaten houden en ook Manchester United heeft de 19-jarige Griek al gescout.

De meest serieuze tegenstand mag echter van Club Brugge worden verwacht. De Belgen brachten al een bod van tien miljoen euro plus aanvaller Michael Krmencik uit op Tzolis en dat is een bod dat PAOK 'bijzonder interessant en hoog' vindt.

Dat het talent komende zomer vertrekt uit Thessaloniki lijkt al zeker. Ook John van 't Schip, de bondscoach van de Grieken, ziet potentie en liet hem al debuteren in het nationale elftal.