'PSV moet miljoenenbedrag neerleggen om PAOK-talent over te nemen'

'PSV moet miljoenenbedrag neerleggen om PAOK-talent over te nemen'

15-02-2021 22:32 Laatste update: 22:49
150

Christos Tzolis, het supertalent van PAOK dat door PSV en meerdere Europese topclubs begeerd wordt, moet tussen de vijftien en twintig miljoen euro kosten. De talentvolle vleugelaanvaller zal een recordbedrag gaan opleveren.

Tzolis is 19 jaar en wordt volgens Sportime, dat eerder ook al melding maakte van de interesse van PSV, door de clubleiding van PAOK getaxeerd op een transferbedrag tussen de vijftien en twintig miljoen euro. Dat zou een recordbedrag zijn voor de Grieken: de verkoop van Alexander Prijovic in 2019 voor tien miljoen euro is momenteel de uitgaande transfer die het meest opleverde.

Wedden

Meer odds

In de sportkrant valt te lezen dat PSV geïnteresseerd raakte toen Tzolis in de onderlinge Europa League-wedstrijden een formidabele indruk maakte. Hij maakte twee goals en bereidde twee doelpunten van ploeggenoten voor tegen de Eindhovenaren en net als de scouts van PSV zouden ook Manchester United en Borussia Dortmund de talentvolle Griek op het lijstje hebben gezet.

Dat het talent komende zomer vertrekt uit Thessaloniki lijkt al wel zeker. Ook John van 't Schip, de bondscoach van de Grieken, ziet potentie en liet hem al debuteren in het nationale elftal.