Bayern München feliciteert Messi met 'astronomisch contract': 'Ik moest lachen'

Bayern München feliciteert Messi met 'astronomisch contract': 'Ik moest lachen'

16-02-2021 11:56
60

Lionel Messi zal nooit het shirt van Bayern München dragen. Dat stelt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge. In een interview met Corriere dello Sport kwam zijn supercontract bij FC Barcelona ter sprake.

Messi is na vier seizoenen (2017-2021) in het shirt van Barcelona ruim 555 miljoen euro (!) rijker, zo ontdekte El Mundo ruim twee weken geleden. 'Het megacontract dat Barça ruïneert', kopte de Spaanse krant. Rummenigge kreeg het vanuit München allemaal mee.

"Ik moest lachen toen ik het contract van Messi bij Barcelona voor het eerst zag", erkent de Bayern-baas tegenover Corriere dello Sport. "Ik kan hem alleen maar feliciteren met zijn astronomische contract. Maar deze situatie moet natuurlijk veranderd worden."

Rummenigge reageerde daarmee op de vraag of Messi een optie zou zijn voor Bayern München. De Argentijnse vedette (33) heeft een aflopend contract bij Barça en het is sterk de vraag of hij volgend seizoen nog in Camp Nou zijn kunsten vertoont. Paris Saint-Germain zit op het vinkentouw.