Breaking news

Lukaku gidst effectieve Duivels naar probleemloze zege op bewogen EK-avond

Van der Gaag niet blij met Jong Ajax: 'Het is op een gegeven moment ook klaar'

Van der Gaag niet blij met Jong Ajax: 'Het is op een gegeven moment ook klaar'

Gepubliceerd: dinsdag 16 februari 2021 om 13:24di 16-02-2021 om 13:24

Laatste update: dinsdag 16 februari 2021 om 13:25di 16-02-2021 om 13:25

Jong Ajax-trainer Mitchell van der Gaag is niet blij met zijn spelers. Voor de tweede keer dit seizoen verloren de Amsterdamse talenten van laagvlieger FC Dordrecht.

Jong Ajax staat in de middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie en ging maandagavond opnieuw onderuit tegen FC Dordrecht (1-2), dat daardoor de rode lantaarn overdroeg aan FC Den Bosch. En dat terwijl spelers als Kenneth Taylor, Lassina Traoré en Brian Brobbey op het veld stonden.

"We verliezen twee keer van Dordrecht, dat is niet goed. Er zijn geen excuses voor", reageert Van der Gaag voor de camera van ESPN. "Of spelers als Brobbey en Traoré (die wel scoorde, red.) te weinig hebben gebracht? Als team was het niet genoeg. Het gaat niet om één of twee spelers."

"De wisselvalligheid moet eruit", vervolgt Van der Gaag. "Iedereen keer als we denken dat we naar boven kunnen kijken, krijgen we het niet voor elkaar. De leermomenten zijn op een gegeven moment ook een keer klaar en op. We moeten een aantal zaken beter voor elkaar hebben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws