Witte rook in Manchester: United houdt toptalent (19) langer binnenboord

Witte rook in Manchester: United houdt toptalent (19) langer binnenboord

Gepubliceerd: dinsdag 16 februari 2021 om 14:11di 16-02-2021 om 14:11

Laatste update: dinsdag 16 februari 2021 om 15:31di 16-02-2021 om 15:31

Manchester United heeft het contract van Mason Greenwood opengebroken en verlengd tot medio 2025, met de optie voor een extra seizoen. De negentienjarige Greenwood doorliep de hele jeugdopleiding van The Mancunians en wordt gezien als een van de grootste talenten van de club.

United laat via officiële kanalen weten verheugd te zijn met de contractverlenging van 'one of our own'. "Mason is een geweldig talent en een goed voorbeeld van een speler die vanuit onze jeugdopleiding is doorgestroomd", laat manager Ole Gunnar Solskjaer weten. "Hij boekt progressie dit seizoen en wordt steeds volwassener. Het is makkelijk om te vergeten dat hij pas negentien is. Het is aan ons om hem zijn potentie goed te laten benutten."

Greenwood, die ondanks zijn leeftijd al in 82 officiële United-wedstrijden in actie kwam, is blij dat hij inmiddels onderdeel uitmaakt van het eerste elftal. "Wanneer je op zevenjarige leeftijd bij de club komt, hoop je ooit het eerste elftal te bereiken. Ik heb er hard voor gewerkt en de laatste twee seizoenen zijn geweldig geweest. Met de hulp van de staf en de geweldige spelers waar ik van kan leren, weet ik dat ik me elke dag kan blijven ontwikkelen", sluit Greenwood af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws