Droomdebuut Vlap nóg mooier na shirtwissel: 'Echt blij mee, ben enorme fan'

Droomdebuut Vlap nóg mooier na shirtwissel: 'Echt blij mee, ben enorme fan'

16-02-2021 15:03 Laatste update: 15:23
40

Michel Vlap beleefde een droomdebuut voor Arminia Bielefeld. In de uitwedstrijd tegen Bayern München (3-3) maakte hij al na negen minuten spelen de openingstreffer door de bal achter een balende Manuel Neuer te schieten. De avond werd nóg beter: Vlap ruilde na de wedstrijd van shirt met Robert Lewandowski.

Een dag na zijn debuut voor Bielefeld, zweeft Vlap nog steeds. "Ik heb de goal al een paar keer teruggezien, het was ook echt een goede goal vind ik. Ik draai goed weg bij die twee verdedigers van Bayern en schiet de bal goed binnen. Neuer was er boos om zag ik, maar hij kon er volgens mij niet zoveel aan doen", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad

Bielefeld pakte een punt op bezoek in de Allianz Arena. De avond werd voor Vlap echter nog wat mooier: hij ruilde na het duel zijn shirt met Bayern-topschutter Lewandowski. "Die dacht waarschijnlijk van: die jongen van die goal mag mijn shirt wel hebben. Hij was niet eens zo chagrijnig door het gelijkspel. Ik ben er echt blij mee want ik ben echt een enorme fan van hem. Ik vind hem een van de beste spitsen ter wereld."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie