Spartak smeekt Promes: 'Als Quincy kijkt: gas erop, we wachten al heel lang'

Spartak smeekt Promes: 'Als Quincy kijkt: gas erop, we wachten al heel lang'

18-02-2021 16:30
61

Als het aan Domenico Tedesco ligt, komt Quincy Promes zo snel mogelijk naar Rusland. De trainer van Spartak Moskou en aanvaller van Ajax flirtten opnieuw met een transfer.

Spartak Moskou zond een persconferentie van Tedesco uit via Instagram Live en Promes was één van de toeschouwers. Ook mengde hij zich in de reacties. 'Fans, ik hou van jullie', liet Promes weten. Tedesco kreeg de flirt van de Ajax-aanvaller mee. "Als Quincy kijkt: gas erop, we wachten, we wachten al heel lang", zei hij in het Duits.

Tedesco gaf vervolgens aan dat de Spartak-leiding er 'alles aan heeft gedaan' om Promes over te nemen van Ajax. "Natuurlijk hoop ik dat Promes zo snel mogelijk hierheen komt, maar ik kan de club niks kwalijk nemen."

Eind januari leek de terugkeer van Promes naar Spartak een kwestie van tijd. De onderhandelingen zijn echter in een impasse beland. Het grote struikelblok: Spartak wil onder de overeenkomst met Ajax uit kunnen bij een veroordeling voor Promes, die wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij.

Promes speelde tussen 2014 en 2018 al voor Spartak en heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer. Hij kan nog vertrekken, omdat de Russische transfermarkt tot en met 25 februari open is. Spartak wil Promes huren met een optie tot koop. Ajax speelde al in op zijn vertrek door Oussama Idrissi te huren van Sevilla.