Cerny is duidelijk richting Utrecht en Twente: 'We hebben dezelfde wens'

Cerny is duidelijk richting Utrecht en Twente: 'We hebben dezelfde wens'

18-02-2021 18:18
58

Als het aan Vaclav Cerny ligt, speelt hij ook volgend seizoen in het shirt van FC Twente. De aanvaller, die dit seizoen niet meer in actie komt vanwege een kruisbandblessure, laat zijn hart spreken in gesprek met het Tsjechische Sport.

Het Utrecht-contract van Cerny, die revalideert bij Twente, loopt nog door tot de zomer van 2022. De club uit de Domstad heeft daarnaast een optie om het contract met één seizoen te verlengen. Cerny is echter duidelijk. "FC Twente en ik hebben dezelfde wens, maar het is aan de clubs om eruit te komen", geeft hij aan.

"Ik kreeg bij FC Twente de kans om weer te spelen en belangrijk te zijn voor de club en het team", vervolgt Cerny. "Ik ben hier gelukkig en ik denk dat het gevoel wederzijds is. Ik hoop dat ik hier kan blijven."

Dit seizoen komt hij echter niet meer in actie. Het is de tweede keer dat Cerny te maken krijgt met een kruisbandblessure. "Ik heb me één keer teruggeknokt en ik zie geen reden waarom me dat geen tweede keer gaat lukken. Ik kijk er al naar uit", blijft de aanvaller strijdlustig. Hoe lang het herstel gaat duren durft hij niet te zeggen. "Het is nu nog moeilijk te zeggen. Iedere blessure is weer anders."