ESPN-ploeg verbaasd over Baumgartl: Net alsof hij aan het warmlopen was

ESPN-ploeg verbaasd over Baumgartl: "Net alsof hij aan het warmlopen was"

18-02-2021 20:02 Laatste update: 20:04
8

PSV besloot een tumultueuze eerste helft tegen Olympiakos Piraeus met een 3-2 achterstand. De Grieken scoorden toen Olivier Boscagli werd behandeld vanwege een blessure: diens vervanger Timo Baumgartl gaf vervolgens vlak voor rust de 3-2 weg, zagen ook de ESPN-analisten.

De Duitser nam te veel tijd aan de bal, liet zich afbluffen door Youssef El-Arabi en zag de Marokkaanse spits scoren. "Hij is ook rechtsbenig... Dan neem je toch niet mee naar je linkerbeen?", aldus Kees Kwakman tijdens de rustanalyse over Baumgartl. "Hij dacht: oh, ik heb alle tijd", vulde collega Kenneth Perez aan. "Hij was net ingevallen en hij ging nog niet in het tempo van de wedstrijd mee."

Het laatste woord was voor presentator Jan Joost van Gangelen. "Het was net alsof hij aan het warmlopen was", stelde hij vast. "Een extra warming-up tijdens de rust: het lijkt geen overbodige luxe voor Baumgartl", sloot Van Gangelen de analyse af.

Verder was de ESPN-ploeg wel te spreken over de eerste helft in Griekenland. "Een heerlijke eerste helft", oordeelde Perez. "Ze hebben twee uitgoals gemaakt en misschien maken ze er nog wel meer. Je hebt toch veel liever dit dan dat je met 1-0 achterstaat."