Kongolo lapt lockdown-regels aan zijn laars en viert verjaardag met vrienden

Kongolo lapt lockdown-regels aan zijn laars en viert verjaardag met vrienden

Gepubliceerd: vrijdag 19 februari 2021 om 07:25vr 19-02-2021 om 07:25

Terence Kongolo heeft zich bij Fulham in de problemen gewerkt door het overschrijden van de geldende lockdown-regels in Engeland. Op internet circuleren filmpjes rond dat de 27-jarige verdediger zijn verjaardag viert met meerdere vrienden, terwijl dit niet is toegestaan.

De oud-Feyenoorder zat zondag negentig minuten op de bank tijdens het competitieduel tegen Everton (0-2 winst) en vloog na deze wedstrijd terug naar Londen. Filmpjes op internet laten zien dat er de volgende ochtend zeven vrienden bij het huis van Kongolo staan om de verdediger te feliciteren met zijn 27ste verjaardag. De verdediger heeft zich hiermee flink in de nesten gewerkt, want momenteel is het niet toegestaan in Engeland dat verschillende huishoudens met elkaar mengen vanwege het coronavirus.

Fulham onderzoekt momenteel de situatie rondom Kongolo, weet The Daily Mail. De linksback, die ook centraal in de verdediging uit de voeten kan, zat tegen Everton voor het eerst sinds 13 januari weer bij de selectie na een achillespeesblessure. Het huwelijk tussen Kongolo en Fulham is tot op heden, mede vanwege langdurig blessureleed, nog niet heel gelukkig te noemen. De verdediger speelde dit seizoen nog geen minuut in de Premier League. Op 9 januari kwam Kongolo voor het laatst in actie tijdens het bekerduel met QPR.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws