'Conflict bij Feyenoord: spelers en clubleiding staan lijnrecht tegenover elkaar'

'Conflict bij Feyenoord: spelers en clubleiding staan lijnrecht tegenover elkaar'

19-02-2021 16:15 Laatste update: 16:28
220

De spelers van Feyenoord moeten opnieuw salaris inleveren, maar daar zijn ze in De Kuip allerminst blij mee. Dat melden het Algemeen Dagblad en Voetbal International. 'Het was geen verzoek, maar een mededeling', schrijft het AD. Volgens de krant viel het verkeerd bij de spelers van Feyenoord.

De coronacrisis hakt er flink in bij Feyenoord. Spelers hebben eerder al een deel van het inkomen af moeten staan om de club te ondersteunen en moeten dat nu weer doen. Volgens het AD en VI is niet iedereen binnen Feyenoord blij met het loonoffer. Sterker, het werd ze niet gevraagd, maar medegedeeld. Er is inmiddels een conflict ontstaan tussen spelersgroep en clubleiding. Het gaat om een loonoffer van vier maanden. De directie van Feyenoord heeft ze vrijdag verteld hoe slecht de club er financieel voorstaat.

Wedden

Meer odds

Dat de spelers van Ajax géén salaris in hoeven te leveren, is volgens het AD 'één van de gespreksonderwerpen in De Kuip'. Feyenoord klopt binnenkort weer aan bij sponsors en supporters om financiële afspraken te maken.

Feyenoord speelt aankomende zondag tegen FC Twente. Trainer Dick Advocaat is bang dat het conflict invloed heeft op de prestaties op het veld.