Burgzorg reageert op kiezelharde uitspraken Verbeek: 'Ene oor in, andere uit'

Burgzorg reageert op kiezelharde uitspraken Verbeek: 'Ene oor in, andere uit'

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 10:00zo 21-02-2021 om 10:00

Delano Burgzorg heeft de snoeiharde kritiek van Gertjan Verbeek van zich af laten glijden, zegt hij tegen VoetbalPrimeur. De aanvaller van Heracles Almelo werd na de gewonnen wedstrijd tegen sc Heerenveen fel bekritiseerd, omdat hij aangaf dat hij vaak te laat kwam. Bij ESPN maakte Verbeek gehakt van Burgzorg.

Burgzorg gaf op zondag 20 december toe dat hij moeite heeft om op tijd te komen bij Heracles. "Wat een verschrikkelijk interview", begon Verbeek zijn tirade na het laatste fluitsignaal, nadat Burgzorg de media te woord had gestaan. "Deze jongen, wat een koekenbakker. Hij is al meerdere keren te laat gekomen en nu ook weer. Wat moet je daar nou mee als trainer?"

Heracles-trainer Frank Wormuth bleef zijn pupil echter vertrouwen geven en zag hoe Burgzorg dat dubbel en dwars terugbetaalde. Burgzorg is er blij mee. "Normaal, wanneer je te laat komt, sta je naast de selectie. Maar Wormuth gaf me veel vertrouwen en maakte me ook wel duidelijk dat ik het niet kon maken richting het team. Hij gaf aan dat het de laatste keer moest zijn", vertelt Burgzorg in gesprek met VoetbalPrimeur.

De kritiek van Verbeek deed Burgzorg echter weinig tot niets. "Eerlijk gezegd hield ik me er niet echt mee bezig", vervolgt de aanvaller. "Maar je krijgt natuurlijk de video's opgestuurd, je krijgt het wel te horen. Ik heb ernaar gekeken, maar het ging er in het ene oor in en bij de andere weer uit. Maar tuurlijk, het mag niet zo zijn dat je te laat komt op de club. In 2021 is het nog niet voorgekomen, laten we het zo houden. Het gaat niet weer gebeuren."

(Gijs Groeneveld/VoetbalPrimeur)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws