'Ajax moet een akkoord bereiken met Promes, zelf hebben wij dat al'

'Ajax moet een akkoord bereiken met Promes, zelf hebben wij dat al'

20-02-2021 07:32 Laatste update: 09:31
64

Spartak Moskou heeft Pedro Rocha teruggehaald naar de club, maar dat wil niet zeggen dat de komst van Quincy Promes van de baan is. Spartak wacht nog altijd op antwoord van Ajax.

Spartak verzekerde zich deze week van de komst van Rocha, die overkomt van het Braziliaanse Flamengo. Hij diende de club hiervoor twee jaar. Spartak hoopt echter nog steeds op de komst van Promes. PR-directeur Anton Fetisov legt de bal bij Ajax.

"De status is dat we wachten op antwoord van Ajax. Zij moeten een akkoord zien te bereiken met de speler over de afhandeling van het contract. Zelf hebben wij al een akkoord met Promes", zegt hij in Russische media. Fetisov legt uit dat Ajax er waarschijnlijk zelf nog uit moet zien te komen met Promes. Dat gaat dan over de afwikkeling van zijn contract. Promes is verdachte in een strafzaak.

"We hebben Pedro Rocha toegevoegd aan de selectie, maar dat betekent niet dat de komst van Promes voorbij is. We wachten op Ajax", herhaalt Fetisov.

De Russische transfermarkt is nog tot volgende week donderdag 25 februari open. Promes moet voor die tijd zijn vertrokken bij Ajax. De aanvaller zat de afgelopen wedstrijden al niet meer bij de selectie van trainer Erik ten Hag.