Buitenspel: Voormalig Everton-aanvaller lacht Koeman uit: 'Wat een week!'

Buitenspel: Voormalig Everton-aanvaller lacht Koeman uit: 'Wat een week!'

21-02-2021 10:38
23

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Everton-aanvaller lacht Koeman uit
Everton betaalde begin 2016 bijna achttien miljoen euro voor Oumar Niasse, maar de spits werd na de komst van Ronald Koeman meteen afgedankt op Goodison Park. Zo mocht hij niet meer in de kleedkamer van het eerste elftal komen. Dat zit de Senegalees duidelijk nog dwars. Hij kon het na de knappe 0-2 zege van The Toffees bij Liverpool én de 1-4 nederlaag van FC Barcelona tegen Paris Saint-Germain, niet laten om een sneer uit te delen aan Koeman: 'What a week!', laat hij weten via Instagram.

Zelf vertrok Niasse vorige zomer bij Everton. Hij zit sindsdien zonder club. "Toen Koeman bij Everton kwam, was ik een makkelijk doelwit", zei Niasse eerder tegen de BBC. "Hij wilde me kapotmaken en zei: Ik wil jou niet hebben, je bent niet goed. Koeman wilde me weg krijgen bij de club en deed allerlei dingen die niet leuk waren. Mijn locker werd afgepakt, ik had geen rugnummer meer, ik mocht niet meer eten en trainen met de selectie..."