De Mos ziet 'supertalent' bij Ajax: Hun intrinsieke kwaliteiten zijn enorm

De Mos ziet 'supertalent' bij Ajax: "Hun intrinsieke kwaliteiten zijn enorm"

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 11:50zo 21-02-2021 om 11:50

Ronald de Boer en Aad de Mos zijn onder de indruk van Jurriën Timber en met name Devyne Rensch. De analisten van ESPN zien dat grote talenten nog altijd de kans krijgen bij Ajax.

"Ik maakte mij een tijdje geleden zorgen. Ajax staat ervoor om jong talent een kans te geven en dan haal je Haller en Klaiber. Maar nu staan er toch weer twee jonge talenten op", zegt De Boer bij Goedemorgen Eredivisie. "Rensch speelde tegen Lille een geweldige wedstrijd. Achttien jaar, snelheid en ook nog dat onbevangene om in de zestien te komen. Die drive is ongekend."

"Hij dribbelt in, waar de meeste jongens schrikken als er drie tegenstanders om hem heen staan. Zijn pass is ook nog eens goed. Hij is tweebenig", vervolgt De Boer. "En dan heb je ook Timber nog. Die speelde ook een puike partij. Hij is niet heel groot van stuk, maar wel stevig. In de duels is hij ongelooflijk sterk."

Ook Aad de Mos is enthousiast: "Het is voor mij onbegrijpelijk dat Rensch is afgetest bij PSV. Hun intrinsieke kwaliteiten zijn enorm. Rensch is voor mij een supertalent. Je moet alleen wel voorzichtig zijn, je weet nooit wat er onderweg gebeurt en wat zaakwaarnemers gaan doen. Het is doodzonde dat Raiola zo'n Brobbey weghaalt bij Ajax."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws