Verbaasde Advocaat grapt over Narsingh: 'Dat hadden we zo met hem afgesproken'

Verbaasde Advocaat grapt over Narsingh: 'Dat hadden we zo met hem afgesproken'

21-02-2021 15:07 Laatste update: 15:15
53

Dick Advocaat is op z'n zachtst gezegd niet tevreden over het spel van Feyenoord tegen FC Twente. Niets lukte bij de Rotterdammers, die grossierden in fouten, maar wél een punt meenemen uit Enschede (2-2).

"Het was zeer matig", erkent Advocaat voor de camera van ESPN. "In de eerste twintig minuten van de tweede helft ging het wat beter, maar het was gewoon niet goed genoeg. Hoe dat kan? Dat is moeilijk. De jongens kunnen allemaal goed voetballen, maar het lijkt wel alsof ze heel erg nerveus zijn."

Advocaat is bovendien niet te spreken over Uros Spajic en Marcos Senesi, die fout op fout stapelden. "De twee centrale verdedigers wilden ook meewerken aan een goal...", verzucht de Feyenoord-trainer. "Ik zal het maandag of dinsdag aan ze vragen, maar de spelers weten zelf ook dat het niet geweldig ging."

Luciano Narsingh, door Feyenoord uitgeleend aan Twente, verzuimde na rust twee levensgrote kansen af te maken. "Dat hadden we zo met hem afgesproken", grijnst Advocaat, die op serieuze toon vervolgt: "Ik wil weleens weten waarom er onzekerheid in ons elftal sluipt. Het is totaal onnodig."