Lichaamstaal van Toornstra verraadt veel: 'Geen kans om loonoffer te accepteren'

Lichaamstaal van Toornstra verraadt veel: 'Geen kans om loonoffer te accepteren'

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 15:28zo 21-02-2021 om 15:28

Laatste update: zondag 21 februari 2021 om 17:38zo 21-02-2021 om 17:38

Jens Toornstra had zich na de uitwedstrijd tegen FC Twente voorgenomen er niets over te zeggen, maar zijn lichaamstaal verraadt veel: een deel van de Feyenoord-selectie is niet blij met de 'mededeling' van het bestuur over het veelbesproken loonoffer in De Kuip.

Door de aanhoudende coronacrisis stapelen de financiële problemen zich op in De Kuip. Een deel van de selectie van Feyenoord is niet blij met de maatregel van de directie, die voor de tweede keer in een jaar een salarisreductie heeft verhaald op de spelersgroep.

"Ik heb voorgenomen alleen over de wedstrijd te praten, maar ik kan wel erkennen dat we de mededeling gehad hebben", zegt Toornstra bij ESPN, "en we hebben het aangehoord. Of we het hebben geaccepteerd? We hadden geen kans om het te accepteren of te weigeren. Het was een mededeling. Meer ga ik er niet over zeggen."

De nieuwe maatregel van de Feyenoord-directie lijkt bij Toornstra slecht te zijn gevallen. Sommige spelers waren het eens met het loonoffer, terwijl anderen niets van zich lieten horen. Het gebrek aan eensgezindheid was voor de clubleiding geen reden om af te zien van de maatregel. Trainer Dick Advocaat is akkoord gegaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws