Seuntjens geniet van fans: 'Geeft weer een andere dimensie aan het voetbal'

Seuntjens geniet van fans: 'Geeft weer een andere dimensie aan het voetbal'

21-02-2021 16:02 Laatste update: 16:24
6

Ralf Seuntjens heeft genoten van het aanwezige publiek bij het treffen tussen NEC en De Graafschap. De captain van de Superboeren is ook duidelijk over de doelen van de club dit seizoen.

Ondanks dat er geen uitfans aanwezig waren, is Seuntjens erg blij met de fans. "Het is lekker, je hebt meer een wedstrijdgevoel", vertelt Seuntjens voor de camera van ESPN. "Je hoorde ze ook wel aardig, dus dat was wel weer lekker om mee te maken. Het geeft weer een andere dimensie aan het voetbal. Ondanks dat het maar 1100 man waren, heb ik er enorm van genoten. Ook al is het geen uitpubliek."

De overwinning op NEC betekende de zevende achtereenvolgende overwinning voor De Graafschap. "Dit moet ons naar de Eredivisie brengen", stelt Seuntjens. De Graafschap bezet nu met nog dertien wedstrijden te gaan een tweede plek in de competitie. Die geeft aan het eind van het seizoen recht op directe promotie. "Dertien wedstrijden is nog een lange reis, maar we hebben de positieve feeling en die moeten we zolang mogelijk vasthouden", besluit Seuntjens.