Feyenoord denkt aan Van Galen en Sluiter: 'Gesproken met Koevermans en Arnesen'

Feyenoord denkt aan Van Galen en Sluiter: 'Gesproken met Koevermans en Arnesen'

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 17:34zo 21-02-2021 om 17:34

Feyenoord is bezig met de aanstelling van een nieuwe teammanager. Volgens RTV Rijnmond zijn er drie namen in beeld: Robin van Galen, Raemon Sluiter en Leen van Steensel.

Van Galen, op dit moment nog commercieel directeur van de KNZB, bevestigt één van de kandidaten te zijn in De Kuip. "Ik kan het natuurlijk wel ontkennen, maar daar word je later mee om je oren geslagen", erkent hij tegenover RTV Rijnmond.

"Het is waar dat ik een week of drie geleden over die job gesproken heb met Mark Koevermans (algemeen directeur, red.) en Frank Arnesen (technisch directeur, red.). Na ons gesprek op 1 februari, waarin we anderhalf uur prima over topsport hebben zitten kletsen, gaf Feyenoord aan vier tot zes weken nodig te hebben. Na die periode verwacht ik een belletje en dan zien we wel wat het gevolg is."

Van Galen is een geboren Rotterdammer, die furore maakte als waterpolospeler- en coach. In 2008 leidde hij het Nederlandse damesteam naar de olympische titel en werd hij verkozen tot sportcoach van het jaar. "Ik zit m'n hele leven al in de zwem- en waterpolowereld, maar misschien is dit wel het moment om een keer te switchen van sport. Zo ver is het nog niet, maar als Feyenoord je belt, ga je op z'n minst het gesprek aan."

Ook Sluiter, oud-tennisser en voormalig trainer van Kiki Bertens, en Jodan Boys-trainer en oud-voetballer Van Steenstel worden genoemd. Feyenoord is op zoek naar een opvolger van Bas van Noortwijk, die afscheid gaat nemen. De verwachting is dat er volgende maand meer duidelijk wordt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws