Van den Brom lijkt nu echt te moeten vrezen voor ontslag na nieuwe nederlaag

21-02-2021 20:24
34

John van den Brom lijkt nu toch echt te moeten vrezen voor zijn baan. KRC Genk ging zondag onderuit tegen Beerschot: 1-2. Het is de derde nederlaag op rij voor Genk.

Belgische media schreven deze week dat het tegen Beerschot erop of eronder was voor Van den Brom, al voelde hij dat zelf niet zo. Maar zeker is wel dat de druk na een nieuwe nederlaag weer toe zal nemen.

Genk beloonde zichzelf niet tegen Beerschot, dat in het eerste kwartier met de rug tegen de muur stond. Na rust nam de ploeg de leiding via Jan Van den Bergh en Raphael Holzhauser besliste de wedstrijd in de 82e minuut vanaf de stip. De 1-2 van Patrik Hrosovsky in de blessuretijd was een doekje voor het bloeden.

Het is alweer de zesde nederlaag voor Genk in 2021. De voorsprong op nummer vier Oostende bedraagt slechts vijf doelpunten. Antwerp staat tweede.