MD: FC Barcelona hoopt op buitenkansje met zwaar geblesseerde Bernat

MD: FC Barcelona hoopt op buitenkansje met zwaar geblesseerde Bernat

21-02-2021 20:57
13

FC Barcelona is op zoek naar een extra linksback en is volgens Mundo Deportivo in Parijs uitgekomen: Juan Bernat loopt aan het einde van het seizoen uit zijn contract bij Paris Saint-Germain. Of hij tegen die tijd ook daadwerkelijk naar Camp Nou zal verkassen, is echter nog maar de vraag.

Bernat is bezig aan zijn derde seizoen bij PSG, maar heeft sinds medio september geen minuut meer gespeeld. De 27-jarige Spanjaard liep tegen FC Metz een zware knieblessure op en is nog steeds herstellende. Als hij weer minuten kan maken, heeft hij echter niet veel tijd meer om alsnog een contractverlenging bij PSG af te dwingen.

Mocht Bernat inderdaad geen nieuwe aanbieding krijgen, dan is een transfer naar Camp Nou een optie, schrijft Mundo Deportivo. Barça zit dit seizoen niet ruim in zijn linksbacks: eerste keus Jordi Alba is de dertig al gepasseerd en stand-in Júnior Firpo heeft niet veel indruk kunnen maken, sinds hij in 2019 overkwam van Real Betis. De concurrentie ligt echter op de loer: ook Sevilla, de huidige nummer vier van de Primera División, volgt de ontwikkelingen rondom Bernat met argusogen, melden Spaanse media.