Ten Hag over transfer van 'broedende kip' Promes: Daar ga ik wel van uit

Ten Hag over transfer van 'broedende kip' Promes: "Daar ga ik wel van uit"

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 23:00zo 21-02-2021 om 23:00

Laatste update: zondag 21 februari 2021 om 23:03zo 21-02-2021 om 23:03

Ajax-trainer Erik ten Hag is na de thuiswedstrijd tegen Sparta kort ingegaan op de situatie van Quincy Promes. De aanvaller is al een maand lang bezig met een transfer naar Spartak Moskou, die echter nog steeds niet is afgerond: de Russische transferperiode gaat zijn laatste week in, maar Ten Hag lijkt zich weinig zorgen te maken.

Promes is allang rond met zijn oude liefde, maar moet nog onder zijn contract bij Ajax uit zien te komen. De Oranje-international speelde op 28 januari zijn – voorlopig – laatste wedstrijd namens Ajax en was zondagavond ook niet van de partij tijdens Ajax-Sparta. "Of er ontwikkeling in is? Zelfde status", aldus Ten Hag na afloop van die wedstrijd, in gesprek met ESPN. "Hij is in verregaande onderhandeling, een broedende kip moet je niet storen."

De Ajax-trainer sluit echter niet uit dat het ei vóór donderdag 25 februari – wanneer ook de Russische transfermarkt op slot gaat – alsnog uitkomt. "Hij broedt zeker. Of er nog iets uit het ei komt? Daar ga ik wel van uit."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws