KNVB maakt scheidsrechters voor toppers PSV - Ajax en AZ - Feyenoord bekend

KNVB maakt scheidsrechters voor toppers PSV - Ajax en AZ - Feyenoord bekend

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 12:25ma 22-02-2021 om 12:25

Danny Makkelie en Björn Kuipers fluiten komend weekend de twee toppers in de Eredivisie. PSV ontvangt koploper Ajax, terwijl Feyenoord op bezoek gaat bij AZ.

Makkelie is aangewezen om PSV - Ajax (14.30 uur) in goede banen te leiden. De Amsterdammers hebben een voorsprong van zes punten op PSV en hebben nog een wedstrijd tegoed. Makkelie wordt in het Philips Stadion bijgestaan door grensrechters Hessel Steegstra en Mario Diks. Allard Lindhout is de vierde official, terwijl Jochem Kamphuis en Johan Balder als VAR en AVAR de wedstrijd volgen.

Ook de nummers drie en vier staan zondag tegenover elkaar: Kuipers blaast 16.45 uur op zijn fluit in Alkmaar. Sander van Roekel en Erwin Zeinstra zijn aangewezen als zijn assistenten, terwijl Jeroen Manschot als vierde official fungeert. Rob Dieperink is de VAR, Joost van Zuilen de assistent-videoscheidsrecher. De Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente staat onder leiding van Dennis Higler.

Halve finale KNVB Beker
De KNVB heeft ook de scheidsrechtersaanstellingen voor de halve finale van de KNVB Beker (begin maart) bekendgemaakt. Bas Nijhuis fluit sc Heerenveen - Ajax, Allard Lindhout heeft de leiding in handen bij Vitesse - VVV-Venlo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws