Veronica: clubbestuur van Genk overlegt over aanblijven van Van den Brom

Veronica: clubbestuur van Genk overlegt over aanblijven van Van den Brom

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 16:32ma 22-02-2021 om 16:32

John van den Brom moet vrezen voor zijn baan als trainer van KRC Genk. Na de nederlaag tegen Beerschot (1-2) overlegt het bestuur van de club uit Belgisch Limburg over zijn aanblijven.

De druk stond er voor de wedstrijd al vol op bij Van den Brom en Genk. Hoewel de trainer zelf niet dacht aan ontslag en ook verwachtte dat het treffen met Beerschot niet beslissend zou zijn, weet Veronica Inside nu dat het clubbestuur van maandagmiddag vergadert over het aanblijven van de Nederlandse trainer. De matige resultaten worden hem kwalijk genomen.

Toen Van den Brom in november van het vorige jaar Utrecht verliet om in België aan de slag te kunnen, stond Genk nog bovenaan in de Jupiler Pro League. De eerste drie wedstrijden onder de Amsterdammer werden nog gewonnen, maar daarna werd het verval ingezet.

De 2-1 nederlaag van afgelopen weekend was de derde competitienederlaag op rij voor Genk, dat daardoor afgezakt is naar de derde plaats en tegen een achterstand van maar liefst 17 punt op koploper Club Brugge aankijkt. Van de laatste negen wedstrijden in de Belgische competitie won Van der Brom er maar één.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws