'Zat in de voorbereiding vaak op de bank bij Feyenoord en wilde meer spelen'

'Zat in de voorbereiding vaak op de bank bij Feyenoord en wilde meer spelen'

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 17:15ma 22-02-2021 om 17:15

Jordy Wehrmann sluit niet uit dat hij bij FC Luzern blijft. Feyenoord ziet nog in toekomst in hem en verlengde het contract van de middenvelder vlak voor de huurtransfer naar Zwitserland.

Wehrmann kwam bij Feyenoord niet in aanmerking voor een basisplaats en koos eieren voor z'n geld. "Ik zat in de voorbereiding vaak op de bank en wilde meer spelen", zegt hij tegen ZentralPlus. "Mijn zaakwaarnemer zei in januari dat drie clubs geïnteresseerd in me waren: FC Luzern, TSG Hoffenheim en De Graafschap, een ambitieuze club op het tweede niveau van Nederland."

Het gesprek met FC Luzern voelde het beste voor Wehrmann. Vlak voor de transfer verlengde Feyenoord zijn contract. "Dat klopt, mijn contract is door een optie verlengd tot de zomer van 2022. Feyenoord ziet nog een toekomst in me, maar ik zie mezelf zeker langer spelen bij Luzern."

"Luzern heeft een koopoptie en heeft me laten zien wat ze van plan met me zijn. Dat spreekt me aan. Wat er in de zomer gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. De clubs moeten daar nog uit zien te komen. Op dit moment ben ik bezig met de volgende wedstrijd."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Wehrmann goed genoeg voor Feyenoord 1?

Ja
60%
Nee
40%
(446 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws