France Football: na Liverpool houdt ook Spurs Botman-verrichtingen in de gaten

France Football: na Liverpool houdt ook Spurs Botman-verrichtingen in de gaten

22-02-2021 20:20 Laatste update: 20:26
32

Tottenham Hotspur is de volgende club die de situatie van Sven Botman bij Lille OSC nauwlettend in de gaten houdt. De verdediger, die afgelopen zomer de overstap maakte van Ajax naar Frankrijk, maakt indruk in de Ligue 1.

De prestaties van Botman vallen ook in het buitenland op. Volgens France Football is Tottenham gecharmeerd van de lange Nederlander. Een tijd terug werd hij in het geruchtencircuit ook al gelinkt aan Liverpool. Van concrete interesse is vooralsnog geen sprake, zo geeft het Franse medium aan. De verdediger zelf denkt naar verluidt ook nog niet na over een transfer.

Wedden

Meer odds

Er gingen er geruchten dat Lille een bod van Spurs (van 45 miljoen euro) geaccepteerd zou hebben voor Botman. Olivier Létang, de voorzitter van Lille, drukte deze geruchten al snel de kop in. De club van manager José Mourinho heeft zich nog niet gemeld bij Lille, maar houdt de prestaties van Botman wél goed in de gaten.

Botman en Lille nemen het aanstaande donderdag in de Europa League-return op tegen Ajax en moeten tegen de Amsterdammers een 1-2 nederlaag zien weg te poetsen.