Update: Sluiter reageert nogmaals op Feyenoord-afzegging: 'Voor iedereen beter!'

Update: Sluiter reageert nogmaals op Feyenoord-afzegging: 'Voor iedereen beter!'

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 10:34di 23-02-2021 om 10:34

Laatste update: dinsdag 23 februari 2021 om 12:41di 23-02-2021 om 12:41

Raemon Sluiter wordt niet de nieuwe teammanager van Feyenoord. Zijn naam werd genoemd, maar hij kan 'van de lijst af'.

Naast Sluiter werden ook Robin van Galen (commercieel directeur bij de Koninklijke Nederlandse Zwembond) en Leen van Steensel (teammanager van Sparta) door RTV Rijnmond genoemd. Sluiter wordt het in ieder geval niet. 'Ik krijg wat vragen over dat ik in de race zou zijn voor de baan als teammanager bij Feyenoord', opent Sluiter op Twitter.

'Na een, zoals ze dat zeggen goed oriënterend gesprek, heb ik de club een dikke week geleden laten weten dat ik van de lijst af kan. Prachtige club, geweldige sport, maar ik hou het bij tennis', vervolgt hij.

Feyenoord is op zoek naar een opvolger voor de vertrekkende Bas van Noortwijk. Hij neemt na dit seizoen afscheid bij de Rotterdamse club.

Update: Raemon Sluiter heeft dinsdagochtend nogmaals gereageerd op de geruchten dat hij de nieuwe teammanager van Feyenoord kon worden. Maandagavond liet hij al weten dat hij 'van de lijst afkon'. Sluiter bedankt iedereen voor de berichtjes, maar stelt dat het 'voor iedereen beter is zo'. 

'Dank jullie wel voor de reacties', reageert Sluiter nogmaals via Twitter. 'Denk dat ik goed met spelers en staf om zou kunnen gaan, maar sluit ook niet uit dat we bij een Europese uitwedstrijd op het verkeerde vliegveld zouden landen... Veel en strak organiseren niet mijn kwaliteit.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws