Mühren slikt 'pilletje of zeven': 'Geen Onanaatje, paar paracetemols'

Mühren slikt 'pilletje of zeven': 'Geen Onanaatje, paar paracetemols'

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 00:00di 23-02-2021 om 00:00

Weer was Robert Mühren goud waard voor SC Cambuur. Het was voor de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht de vraag of de topscorer van de Keuken Kampioen Divisie wel kon spelen.

Er was het een en ander nodig om Mühren fit te krijgen. "Een pilletje of zeven. We hebben twee wedstrijden in vier dagen gespeeld. Dat hakt er ook bij mij in. Ze hebben ons goed opgelapt", zegt Mühren tegen ESPN.

Ook hoofdtrainer Henk de Jong beaamt dat. "Ik denk niet dat het een Onanaatje is, maar hij heeft wel een paar paracemetols gehad. Hij moest in de warming-up kijken of hij kon spelen. Ik heb respect voor die man. Wat die allemaal weer gedaan heeft voor de ploeg. Dat is mooi en daar geniet ik van. Ik ben trots op m'n ploeg, omdat we zoveel wedstrijden in een paar dagen hebben gespeeld. Dat hebben we goed gedaan."

Mühren maakte tegen Utrecht zijn 25e goal van het seizoen. De statistieken maken hem persoonlijk weinig uit. "Wij hebben een ander doel, een groter doel. Dát is belangrijk. Messi van de Keuken Kampioen Divisie? Nou, we moeten wel rustig blijven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws