LIVE: pech voor Feyenoord, Sinisterra raakt voor tweede keer de paal (gesloten)

LIVE: pech voor Feyenoord, Sinisterra raakt voor tweede keer de paal (gesloten)

24-02-2021 18:24 Laatste update: 20:30
171

Een dramatische bekeruitschakeling tegen sc Heerenveen, een zakelijk conflict tussen de spelers en het bestuur, een abominabele wedstrijd tegen FC Twente en nu een midweeks bezoek aan de nummer zes: Feyenoord maakt geen gemakkelijke weken door... Het inhaalduel met nummer zes FC Groningen is van cruciaal belang in de strijd om Europees voetbal. VoetbalPrimeur doet dan ook live verslag.

FC Groningen-Feyenoord werd ruim twee weken geleden uit de planning gehaald wegens overvloedige sneeuwval, maar wordt deze woensdag onder veel aangenamer temperaturen gespeeld. Nummer vier Feyenoord heeft 42 punten, nummer zes FC Groningen heeft er 38. Het onderlinge gat zou dus uitgebreid kunnen worden naar zeven punten, maar kan ook slinken tot slechts één punt.

De vierde plek in de Eredivisie zou goed kunnen zijn voor rechtstreeks Europees voetbal. Dat is echter alleen het geval als de winnaar van de KNVB Beker (dat zou Ajax of Vitesse kunnen zijn, voor sc Heerenveen en VVV-Venlo is dat al onhaalbaar) zich ook direct voor Europees voetbal kwalificeert. Feyenoord én FC Groningen zijn dus nog in de race, maar hebben het niet in eigen hand.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie