Zeegelaar happy sinds Ajax-exit: 'Heb in de mooiste competities gespeeld'

Zeegelaar happy sinds Ajax-exit: 'Heb in de mooiste competities gespeeld'

23-02-2021 16:48 Laatste update: 17:38
21

Marvin Zeegelaar weet waarom hij niet geslaagd is bij Ajax. De inmiddels dertigjarige linksback maakte in 2008 zijn debuut, nadat hij een deel van de jeugdopleiding doorlopen had. Zeegelaar wist alleen nooit echt door te breken bij de club.

"Als ik zo terugkijk zou ik tegen mezelf willen zeggen: neem het allemaal wat serieuzer", vertelt Zeegelaar in gesprek met de clubkanalen van Ajax over zijn tijd in Amsterdam. "Natuurlijk was ik een jonge jongen, maar je moet alsnog leven voor de sport: echt leven voor voetbal."

Wedden

Meer odds

Inmiddels is Zeegelaar actief in de Serie A, als speler van Udinese. In het verleden speelde hij ook in Spanje, Turkije, Engeland en Portugal. Zeegelaar is dan ook tevreden met zijn carrière. "Het is natuurlijk elke keer wat anders geweest in mijn loopbaan", vertelt hij. "Ik ben begonnen bij Ajax en heb daarna in de mooiste competities gespeeld, tegen de mooiste clubs en de grootste namen. Ik heb denk ik alles wel mogen ervaren. Over het algemeen kijk ik enorm tevreden terug."