'Eerst promoveren en dan de club in de Eredivisie houden, dat is mijn missie'

'Eerst promoveren en dan de club in de Eredivisie houden, dat is mijn missie'

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 20:53di 23-02-2021 om 20:53

Mike Snoei gaat zijn contract bij De Graafschap met één seizoen verlengen. De Superboeren hebben het nieuws nog niet officieel gemaakt, maar de trainer laat tegenover De Gelderlander weten dat alles in kannen en kruiken is.

De krant schrijft dat de raad van commissarissen zich nog één keer over de toekomst van de trainer buigt. Snoei zelf weet dat hij tot medio 2022 vastligt in Doetinchem. "Eerst promoveren en dan de club in de Eredivisie houden", reageert de oefenmeester. "Dat is mijn missie. Ik ben enorm blij met het vertrouwen van de club."

Snoei draait met zijn De Graafschap dit seizoen bovenin de Keuken Kampioen Divisie mee. De Superboeren doen nog volop mee om promotie naar de Eredivisie en wonnen afgelopen zondag met 1-2 op bezoek bij NEC. Daardoor staat de club nu tweede en dat is een plaats die recht geeft op directe promotie.

Snoei kwam in 2019 naar De Graafschap en stond inmiddels bij 57 officiële wedstrijden van de ploeg uit Doetinchem langs de zijlijn. Snoei staat met zijn ploeg vier punten achter op KKD-koploper SC Cambuur en zijn ploeg steekt in een uitstekende vorm. De laatste zeven duels in de Eerste Divisie werden winnend afgesloten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws