Nieuws uit Breda: oude bekende Lurling keert terug bij NAC Breda

Nieuws uit Breda: oude bekende Lurling keert terug bij NAC Breda

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 13:36wo 24-02-2021 om 13:36

Anthony Lurling is terug bij NAC Breda. 'De Messi van Breda' maakt zeven jaar na zijn afscheid in Breda zijn rentree in het Rat Verlegh Stadion. Lurling wordt assistent-trainer bij het eerste elftal en krijgt NAC O15 op zijn bordje.

Lurling (43) nam vijf jaar geleden afscheid van de voetballerij. Hij speelde toen bij FC Den Bosch. NAC diende hij zeven seizoenen. "Dit is voor mij een hele mooie stap in mijn trainerscarrière. De afgelopen periode heb ik mijn diploma UEFA A gehaald en vanuit daar wil je je natuurlijk blijven ontwikkelen. Deze stap past daarin uitstekend", zegt Lurling op de clubsite van NAC.

"Ik heb ontzettend veel zin om te starten bij NAC en mijn steentje bij te dragen aan de opleiding en NAC 1. Met name om jonge spelers te helpen in de ontwikkeling en fijne kneepjes van het vak mee te geven om te slagen in het profvoetbal", vervolgt hij. "Ik wist eigenlijk vrijwel direct dat ik dit wilde gaan doen. De club spreekt in mijn geval voor zich denk ik. Het zal echt voelen als thuiskomen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws