NOS: vier dagen na ontslag van Stegeman heeft PEC een nieuwe trainer

NOS: vier dagen na ontslag van Stegeman heeft PEC een nieuwe trainer

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 15:07wo 24-02-2021 om 15:07

Laatste update: woensdag 24 februari 2021 om 16:54wo 24-02-2021 om 16:54

PEC Zwolle heeft volgens de NOS vier dagen na het ontslag van John Stegeman een nieuwe trainer. Bronnen rond de club bevestigen dat Art Langeler eindverantwoordelijke wordt in het Mac3Park Stadion.

Langeler, op dit moment nog werkzaam als directeur voetbalontwikkeling bij de KNVB, zal vanaf 1 april de scepter gaan zwaaien bij PEC. De 50-jarige trainer is geen onbekende voor de club, want hij trainde er al eerder en leidde de Zwollenaren in 2012 naar de Eredivisie. Langeler begon zijn carrière als trainer in de jeugd bij PEC.

Bronnen rond de club melden aan de NOS dat 'beide partijen nog in gesprek zijn over de laatste details', maar dat het al wel zeker is dat Langeler de nieuwe hoofdtrainer zal worden. Tot 1 april zal Leeroy Echteld de technische leiding bij PEC voor zijn rekening nemen. Daarna wordt hij assistent van Langeler.

In eerste instantie wilde PEC graag dat Fons Groenendijk interim-trainer zou worden totdat Langeler het stokje overnam. De oefenmeester uit Leiden sprak met de clubleiding, maar haakte uiteindelijk af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws