Petrovic hekelt uitlatingen van Verbeek: 'Het is een collega, maar dit kan niet'

Petrovic hekelt uitlatingen van Verbeek: 'Het is een collega, maar dit kan niet'

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 16:51wo 24-02-2021 om 16:51

Zeljko Petrovic is niet gediend van de opmerkingen van Gertjan Verbeek. De analist van ESPN ging na afloop van de wedstrijd tussen Willem II en FC Utrecht (0-6) met gestrekt been in op Jordens Peters, aanvoerder van de Tricolores.

De trainer van Willem II heeft het gesprek teruggezien en is kwaad op Verbeek. "Ik zal netjes blijven", begint hij voorafgaand aan de kelderkraker tegen ADO Den Haag tegenover ESPN. "Jullie vinden dit misschien leuk met Gertjan, maar dat vindt echt niemand leuk. Ik ook niet. Het is een collega van mij, maar ik vind dat dit niet kan. In Nederland mag en kan heel veel, maar dit niet. Oké, laat verder maar."

De suggestie dat zijn spelers allemaal ideale schoonzonen zijn, wijst Petrovic ook van de hand. "Je kunt van alles over ze roepen, en laat de mensen ook maar praten, maar iedere trainer weet hoe belangrijk het in deze situatie is dat spelers vooral fit zijn. Je hebt soms te maken met spelers die misschien maar één wedstrijd in de week kunnen spelen of pas een dag voor de wedstrijd mee kunnen trainen. Het zijn geen ideale schoonzoons."

Willem II en ADO staan woensdagmiddag tegenover elkaar in het Koning Willem II Stadion. Voor beide ploegen is de wedstrijd van groot belang, omdat ze evenveel punten hebben en op plek zestien en zeventien in de Eredivisie staan. De ploeg die wint kan de directe concurrent meteen een gevoelige tik uitdelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Aan wiens kant sta jij?

Petrovic
68%
Verbeek
32%
(1252 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws