'Als Feyenoord dit niveau op de mat legt, dan moet je heel diep gaan'

'Als Feyenoord dit niveau op de mat legt, dan moet je heel diep gaan'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 07:47do 25-02-2021 om 07:47

Danny Buijs prijst zich gelukkig met een punt in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Volgens de trainer van FC Groningen is de ploeg van Dick Advocaat in deze vorm simpelweg een maatje te groot.

"De eerste helft hebben we er een wedstrijd van kunnen maken, maar in de tweede helft moesten we overleven", zegt Buijs voor de camera van ESPN. "Feyenoord speelde gewoon een goede wedstrijd. Ik zei net gekscherend tegen de teammanager, Bas van Noortwijk: Als Feyenoord elke week zo speelt, hadden ze allang tweede gestaan. Alleen het vervelende voor Feyenoord is dat ze dat in een aantal wedstrijden niet hebben gebracht."

Dat Groningen het moeilijk had met de Rotterdammers, vindt Buijs niet gek. "We hebben het geprobeerd, maar Feyenoord was zeker in de tweede helft gewoon de betere ploeg. Dat is ook geen schande. Strand Larsen, Van Kaam, Suslov, en Gudmundsson zijn allemaal jongens die aan hun eerste jaar in het betaald voetbal bezig zijn. Als Feyenoord dan dit niveau op de mat legt, moet je heel diep gaan om daar in mee te kunnen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws