Linssen laat zich uit over Feyenoord-twist: 'Ik ben geen aanvoerder meer'

Linssen laat zich uit over Feyenoord-twist: 'Ik ben geen aanvoerder meer'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 15:17do 25-02-2021 om 15:17

Laatste update: donderdag 25 februari 2021 om 15:50do 25-02-2021 om 15:50

Volgens Bryan Linssen is het loonoffer geen onderwerp van gesprek in de spelersgroep van Feyenoord. Eerder deze week kwam naar buiten dat een aantal spelers zich zouden verzetten tegen het offer, maar Linssen verzet zich daar tegen.

In gesprek met de NOS krijgt Linssen de vraag of het loonoffer onderwerp van gesprek is in de selectie. "Nee, op het moment niet", reageert de dertigjarige aanvaller. "Wij focussen ons nu gewoon op de wedstrijden. Ik wil er ook niet heel veel over zeggen. Ik ben bij Feyenoord ook geen aanvoerder meer, zoals ik dat wel bij Vitesse was. Ik krijg dus ook niet alle puntjes mee."

Linssen gaat nog kort in op het gerucht dat een aantal Feyenoord-spelers zich zouden verzetten tegen het gevraagde loonoffer. "Een spelersgroep van welke club dan ook zal daar niet onwelwillend tegenover staan", besluit hij.

Vorige week kwam naar buiten dat spelers van Feyenoord voor de tweede keer sinds de corona-uitbraak salaris moeten inleveren. Bij een aantal spelers schoot dit in het verkeerde keelgat, omdat het geen verzoek, maar een mededeling was. Sommige Feyenoorders zouden zelfs juridische stappen willen nemen tegen de clubleiding.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws