De Graafschap heeft contractnieuws: 'Dat steek ik niet onder stoelen of banken'

De Graafschap heeft contractnieuws: 'Dat steek ik niet onder stoelen of banken'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 15:43do 25-02-2021 om 15:43

Laatste update: donderdag 25 februari 2021 om 15:56do 25-02-2021 om 15:56

De Graafschap heeft het aflopende contract van trainer Mike Snoei met een jaar verlengd. De verlenging hing al enkele dagen in de lucht. 

Via de clubkanalen maakt De Graafschap melding van het nieuwe contract van Snoei. In een reactie laat Snoei weten erg trots te zijn met zijn vernieuwde contract. "Dat steek ik ook niet onder stoelen of banken. Vooral omdat ik nu de kans krijg om het karwei af te maken. We dachten vorig seizoen al dat we de Eredivisie in zouden gaan en dan eindigt dat op een droevige manier voor iedereen. Ik hoop dat we dat nu voor elkaar krijgen."

Ook Peter Hofstede, manager voetbal bij De Graafschap, is erg blij met de verlenging van Snoei. "Mike presteert het tweede seizoen op rij goed en speelt weer mee om de promotieplaatsen. Wij gaan voor continuïteit en zijn content dat het contract met een seizoen is verlengd. Iedereen heeft nu het hoofd vrij om zich volop te concentreren op het restant van de competitie, waar nog iets te winnen valt. Tevens kunnen wij nu ook aan het werk met de plannen voor volgend seizoen."

De Graafschap staat momenteel op de tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie, die aan het eind van het seizoen rechtgeeft op directe promotie. De Superboeren staan drie punten voor op achtervolger Almere City, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws