Promes ontkent alles bij Spartak-presentatie: 'De pers heeft het opgeblazen'

Promes ontkent alles bij Spartak-presentatie: 'De pers heeft het opgeblazen'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 16:32do 25-02-2021 om 16:32

Quincy Promes is donderdagmiddag gepresenteerd door Spartak Moskou. Over de strafzaak rond zijn mogelijke betrokkenheid bij een steekincident kon de 29-jarige aanvaller kort zijn.

"De beschuldigingen kloppen niet", zei Promes. "Nederland is mijn thuis, mijn ouders wonen er en ik zal er regelmatig naartoe vliegen, maar nu wil ik me concentreren op het voetbal. De pers heeft de zaak opgeblazen, omdat mensen van dit soort negatieve berichten houden. Het heeft geen invloed op mijn spel."

Dat onder elke Instagram-post van Promes talloze emoji's van messen staan, laat hem koud. "Ik leef in de echte wereld. Wat er op social media gebeurt, doet me niks", stelt hij.

Ajax en Spartak Moskou onderhandelden bijna twee maanden over Promes. "Het was een gecompliceerde transfer, maar zo gaat het altijd. Ik vond het vooral moeilijk om de Ajax-trainer (Erik ten Hag) erover te vertellen. Hij is een belangrijk persoon in mijn leven."

Gevraagd naar de mogelijkheid dat hij in de toekomst misschien Russisch staatsburger wil worden, antwoordde Promes. "Waarom niet? Ik ben al Russisch in m'n hart."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws