Clash tussen Van de Beek en Ziyech lonkt: United-middenvelder weer fit

Clash tussen Van de Beek en Ziyech lonkt: United-middenvelder weer fit

26-02-2021 13:44
25

Donny van de Beek kan in de Premier League-kraker tegen Chelsea van zondag vermoedelijk zijn rentree maken voor Manchester United. Volgens manager Ole Gunnar Solskjaer is de Nederlandse middenvelder hersteld van een blessure.

Van de Beek komt in zijn eerste seizoen op Old Trafford slechts mondjesmaat aan spelen toe. Op het moment dat concurrent Paul Pogba wegviel, kampte de oud-Ajacied zelf ook met fysieke ongemakken. Zo moest hij het tweeluik met Real Sociedad in de Europa League missen en ook het competitieduel met Newcastle United ging aan hem voorbij.

Wedden

Meer odds

Volgens Solskjaer is Van de Beek nu echter weer fit. "Paul Pogba is er helaas nog een paar weken uit. Maar ik hoop dat Donny, Edinson Cavani en Scott McTominay weer beschikbaar zijn", zegt de Noor, die daar blij mee is. "Tot de interlandbreak van maart spelen we zes of zeven wedstrijden. Na Chelsea spelen we ook nog tegen Leicester City en West Ham United: allemaal belangrijke wedstrijden. Dit worden drie belangrijke weken voor ons, dus het zou goed zijn als we weer een paar extra spelers tot onze beschikking hebben."

Mocht Van de Beek in actie kunnen komen, dan wacht hem een weerzien met voormalig Ajax-ploeggenoot Hakim Ziyech.