Snoei signeert twee De Graafschap-contracten in één klap: 'Ik blij, vrouwtje ook'

Snoei signeert twee De Graafschap-contracten in één klap: 'Ik blij, vrouwtje ook'

26-02-2021 21:29
22

Mike Snoei heeft deze week bijgetekend bij De Graafschap, in afwachting van de ontknoping van het Keuken Kampioen Divisie-seizoen. De trainer bevestigt in gesprek met ESPN dat hij een Eredivisie- én een Keuken Kampioen Divisie-contract heeft ondertekend.

Snoei is ook tijdens het seizoen 2021/2022 werkzaam op De Vijverberg, op welk niveau De Graafschap dan ook speelt. "Twee contracten? Klopt precies", vertelt hij voorafgaand aan de wedstrijd tegen Jong AZ aan ESPN. "Of ik een dubbel salaris krijg in de Eredivisie? Nee, dat valt vies tegen. Dat kan ook niet in deze tijd. Maar ik ben er tevreden mee. En het vrouwtje thuis ook", knipoogt hij.

Wedden

Meer odds

De in 2019 van Telstar overgekomen trainer liep in zijn eerste seizoen op schlemielige wijze promotie naar de Eredivisie mis en is vastbesloten om revanche te nemen. "Uiteindelijk is het doel promoveren. En dat hebben we nog niet voor elkaar gekregen, dus er moet nog wel wat gebeuren. Maar ik ben er blij mee en we gaan keihard verder."

De Graafschap is als nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie begonnen aan het thuisduel met Jong AZ, met drie punten voorsprong op achtervolger Almere City, dat nog wel één wedstrijd tegoed heeft. De Superboeren hebben ook het winnen van de derde periode in eigen hand.