Breaking news

LIVE: Ajax leidt bij RKC door beauty van Haller, slaande beweging Álvarez

Vink wijst uitblinker bij clash tussen PSV en Ajax aan: 'Ging voorop in de strijd'

Vink wijst uitblinker bij clash tussen PSV en Ajax aan: 'Ging voorop in de strijd'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 07:36ma 01-03-2021 om 07:36

Laatste update: maandag 1 maart 2021 om 11:54ma 01-03-2021 om 11:54

Marciano Vink is lyrisch over Teun Koopmeiners en Fredrik Midtsjø. De voormalig voetballer van onder andere Ajax en PSV stelt in zijn Elftal van de Week dat het duo AZ bij de hand nam in de gewonnen topper tegen Feyenoord

"Deze mannen waren de leiders van het team", vertelt Vink bij zijn Elftal van de Week in De Telegraaf over het optreden van Koopmeiners en Midtsjø in, waarna hij zich eerst focust op de aanvoerder van AZ. "Koopmeiners voetbalt heel gemakkelijk en heeft een uitstekend overzicht." Ook voor Midtsjø heeft Vink lovende woorden. "Midtsjø is ontzettend belangrijk voor de balans op het middenveld en speelde een dijk van een wedstrijd."

De kraker tussen Ajax en PSV vond Vink teleurstellend. Hij stelt dat Nick Viergever één van de uitblinkers in dat duel was. "Omdat hij in een slechte wedstrijd, waarin de spelers erg vermoeid oogden, wel voorop in de strijd ging. Viergever won bijna al zijn duels."

Het hele Elftal van de Week van Vink: Verrips; Van Ewijk, Bazoer, Viergever, Wijndal; Koopmeiners, Midtsjø, Vloet; Misidjan, Boadu en Ndayishimiye.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws