Breaking news

LIVE: Ajax leidt bij RKC door beauty van Haller, slaande beweging Álvarez

'Onprofessionele' Ihattaren verbaast: 'Duimpjes voor Ajax-spelers, niet handig'

'Onprofessionele' Ihattaren verbaast: 'Duimpjes voor Ajax-spelers, niet handig'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 07:52ma 01-03-2021 om 07:52

Laatste update: maandag 1 maart 2021 om 10:13ma 01-03-2021 om 10:13

Rafael van der Vaart en Theo Jansen maken zich zorgen over Mohamed Ihattaren. Het negentienjarige toptalent van PSV werd door trainer Roger Schmidt buiten de selectie gelaten voor de clash met Ajax in Eindhoven (1-1).

Het lijkt erop dat de dagen van Ihattaren als PSV'er zijn geteld, onderschrijft Janssen bij Studio Voetbal. "Als je ziet hoe de trainer reageert en wat hij - niet voor de eerste keer - zegt: Ihattaren is blijkbaar absoluut niet professioneel. Dat is kwalijk. Hij heeft het mooiste beroep wat er is. Als jonge speler moet je supergretig zijn om jezelf te laten zien. Ik vind het raar."

Van der Vaart ziet dat Ihattaren het al langer niet op de rit heeft. "Ik ben fan van hem, maar hij levert niet wat hij moet leveren", aldus de oud-international. "Het begint een beetje triest te worden. Hij ging iets beter en dan reageert hij weer met duimpjes op Ajax-spelers. Niet handig. Hij is speler van PSV. Daar moet hij laten zien dat hij de beste is. Qua aanleg is hij de allerbeste."

'Verschrikkelijke editie PSV - Ajax'
Van der Vaart miste iemand met de kwaliteiten van Ihattaren tijdens PSV - Ajax. "Dit was een van de slechtste toppers van het seizoen", zegt hij. "Van Ajax de slechtste en van PSV iets minder slecht. Zo veel fouten. Verschrikkelijk om naar te kijken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Ihattaren bezig aan zijn laatste maanden als PSV'er?

Ja
94%
Nee
6%
(5678 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws