Breaking news

LIVE: Haller zet Ajax met acrobatisch doelpunt op snelle voorsprong in Waalwijk

PSV-iconen kraken Tadic, Dumfries en PSV: 'Schandalig, blijkbaar heel moeilijk'

PSV-iconen kraken Tadic, Dumfries en PSV: 'Schandalig, blijkbaar heel moeilijk'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 09:54ma 01-03-2021 om 09:54

PSV maakte zondag tegen Ajax (1-1) de meeste aanspraak op de overwinning, aldus Willy en René van de Kerkhof. De nasleep van de incidenten in de blessuretijd en ná de wedstrijd houden de clubiconen echter nog meer bezig.

De spelers van Ajax werden buiten het Philips Stadion belaagd door boze PSV-supporters. "Schandalig", reageren de broers bij Omroep Brabant. "Zet bussen voor de deur dan kunnen de spelers zo instappen", aldus René. "Maar dat is schijnbaar heel moeilijk. Dit mag gewoon niet gebeuren."

De woede richtte zich vooral op Dusan Tadic, die na zijn penalty de confrontatie zocht met Denzel Dumfries. De aanvoerders van Ajax en PSV moesten uit elkaar worden gehaald en gingen ook na de wedstrijd door met hun ruzie. "Kinderachtig en onwaardig", zegt René over gedrag van Tadic.

Willy vindt Dumfries ook 'niet handig'. "Hij is aanvoerder van de club en hij moet het voorbeeld geven en professioneel blijven. Dit was geen voorbeeldig gedrag ongeacht, wat er gezegd wordt op het veld. Vervolgens zie je dat het escaleert ook naar de supporters toe. Niet verstandig dus."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws